Potřebujete poradit? volejte: +420 608 884 625 |
 
Kategorie blogu
Blog
Máte již sekačku EGO? Použijte stejnou baterii na mnoho dalších strojů, například vyžínač/křovinořez
3.10.2021

Máte již sekačku EGO? Použijte stejnou baterii na mnoho dalších strojů, například vyžínač/křovinořez

Pro plnohodnotné a pohodlné použití vašeho vyžínače nebo křovinořezu EGO je zde nabídka originálního příslušenství a spotřebního materiálu. Žací ocelový kotouč pro křovinořez například slouží k likvidaci náletových rostlin, vzrostlé trávy nebo dokonce slabších dřevin a křoví. Struna do strunové vyžínací hlavy vyžínače/křovinořezu je určena pro sekání trávy v místech, kde hrozí kontakt žacího nástroje s pevnou překážkou jako jsou zídky ploty atd. a dovede si poradit i se částečně zanedbaným porostem. Různé rozměry, tvary a materiály vyžínací struny plně vyhoví potřebám vaší zahrady. Hodit se Vám může také celá náhradní cívka se strunou. Vedle spotřebního materiálu si můžete vybrat z nabídky ochranných pracovních pomůcek, jako jsou pracovní rukavice nebo ochranné brýle. Stačí si jen vybrat dle příslušného modelu.

VYŽÍNÁNÍ A VYSEKÁVÁNÍ 
S OHROMNOU SILOU A PŘESNOSTÍ

Naše unikátní „portálová“ konstrukce EGO Power+ 56V ARC Lithiových baterií poskytuje vyžínačům a křovinořezům mimořádnou sílu pro překonání těch nejtěžších překážek. Ergonomická rukojeť s možností rychlého nastavení nabízí možnost optimálního vyvážení stroje a bezpečného ovládání při jakékoliv poloze stroje. Plynulé spuštění a automatické udržování konstantních otáček vám zajistí dokončení jakékoliv práce dle časového harmonogramu.

PRVNÍ STRUNOVÝ VYŽÍNAČ NA SVĚTĚ S „POWERLOADTM TECHNOLOGY“
ELEKTRICKÝM SAMONAVÍJENÍM NÁHRADNÍ STRUNY 

Zcela odstraňuje mnohdy problematické doplňování náhradní struny. Průlomová technologie EGO PowerloadTM automaticky náhradní strunu navine za vás během několika vteřin. Stačí provléci náhradní strunu, stlačit zelené tlačítko PowerloadTM a nechat systém, aby strunu navinul sám a proces dokončil. 

4